Kryptovaluta

Banksystemet
Bitcoin er en valuta som ble laget rundt 2009 som et konsept for å være en motvekt mot den etablerte finanseliten som også generelt sett er en industri som motarbeider digitale valutaer generelt. Det sies at bankene gjerne vil være med på det meste som er nytt og spennende så lenge de kan ha kontroll. Banker er veldig opptatt av kontroll og de har et veldig stort behov for å være sikkert på at de får pengene sine tilbake. Problemet med banker er bare det at bankene har kontroll over et system hvor de har en stor økonomisk interesse. På denne måten sitter bankene og kontrollerer hvordan de selv kan tjene penger, til en viss grad.

Det er med andre ord slik at bankene styrer et enormt system av penger og har også muligheten til å styre det slik at de kan øke sin økonomiske gevinst fra dette systemet. Dette er selvfølgelig ikke lov, men fristelsen er så stor for de fleste som jobber innenfor finans at de fleste på et eller annet tidspunkt prøver seg på å skumme litt av fløten. Det betyr at de fleste vil generelt sett tjene mer, og derfor vil de prøve å ta litt av det enorme havet penger de sitter på.

Bitcoin
Digitale valutaer og spesielt starten av digitale valutaer med Bitcoin i spissen ville gjøre noe med denne urettferdigheten som finnes i banksystemet. Har du vært i kontakt med en bank vet du hvor irriterende det kan være og alltid måtte være en del av dette. Bitcoin er løsningen på hvordan du kan overføre verdier til noen annen helt uten at andre skal blande seg inn. Det er nettopp det bankene gjør, de blander seg inn i hva du gjør og hva du holder på med. Ønsker du å overføre en verdi til en annen person kan du gjøre dette med Bitcoin uten at du trenger hjelp.

Du kan også spare dine Bitcoin og vente til kursen går opp. Du kan deretter selge med gevinst. Dette gjør også at du tjener penger. På denne måten kan du bruke Bitcoin som en måte å spare penger på gjennom eierskap og venting, samt at du kan bruke Bitcoin til å handle med eller til å betale for varer og tjenester.

Kom i gang
Ønsker du mer frihet og enklere måter å jobbe på bør du bruke Bitcoin som din måte å betale for varer og tjenester. Er du en type som liker å være selvstendig og klare deg selv er kryptovaluta spesielt et sted du kan klare dette. Da det finnes veldig mange forskjellige typer kryptovaluta er det veldig viktig at du ikke bare kjøper hvilken som helst kryptovaluta, men at du kjøper en valuta som faktisk har en enkel måte og omsettes på. Kjøpe bitcoin er det sikreste du kan gjøre. Når du trenger å selge eller vil selge er det viktig at du får solgt valutaen.